Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 6
1
Binnenland / Brandweer Overijse krijgt dakbrand niet zelf geblust door watertekort
« Laatste bericht door steven Gepost op 23 mei 2020, 16:01:28 »
Brandweer Overijse krijgt dakbrand niet zelf geblust door watertekortOVERIJSE Het watertekort in Overijse speelt ook de brandweer parten. Het korps moest deze middag uitrukken voor een zware dakbrand aan een villa, nadat zonnepanelen vuur hadden gevat.
De Overijse brandweer kon te weinig water oppompen om de bluswerken verder te zetten en moest een beroep doen op korpsen in de buurt, zo meldt VRT NWS. Verschillende tankwagens van naburige korpsen moesten ter plaatse komen.  “Als de brandweer de brandkranen aansluit op het waterleidingnet om daar water af te nemen, valt de hele streek zonder water”, verklaarde Wieland Verboomen van Brandweer Overijse. “Door de waterproblemen moeten we nu onze tankwagens veel verder gaan vullen, op twintig minuten rijden van de gemeente.”

Inwoners van de getroffen wijken van de Vlaams-Brabantse gemeente waar geen druppel meer uit de kraan komt, konden deze voormiddag langs de brandweerkazerne waar ze een voorraad drinkwater kregen. Die bedeling gaat nog door tot 20 uur vanavond.
2
Binnenland / Vrouw (38) aangehouden nadat ze spuwde in richting van buschauffeur
« Laatste bericht door steven Gepost op 23 mei 2020, 15:58:01 »
Vrouw (38) aangehouden nadat ze spuwde in richting van buschauffeurMechelen De onderzoeksrechter in Mechelen heeft een 38-jarige vrouw opgesloten in de gevangenis. De vrouw spuwde donderdagavond in de richting van een buschauffeur van vervoersmaatschappij De Lijn.
De politie van Mechelen-Willebroek werd donderdagavond omstreeks 21.00 uur opgeroepen naar het station van Mechelen. Daar was een vrouw zich agressief beginnen te gedragen tegenover de buschauffeur. “De chauffeur was tijdens zijn wachttijd aan het station even van de bus gestapt omwille van de hitte”, meldt de Mechelse afdeling van het Antwerpse parket. “Hierop begon de vrouw persoonlijke zaken naar de chauffeur te roepen. Toen de man herhaaldelijk vroeg om te stoppen, spuwde de vrouw naar hem.”
De chauffeur kon net op tijd wegspringen. Na aankomst van de politie werd de vrouw meegenomen naar het politiekantoor. Ze werd voor de onderzoeksrechter gebracht en vervolgens aangehouden. “Het parket Antwerpen treedt streng op tegen mensen die tijdens deze coronacrisis bewust hoesten, niezen op spuwen naar politiemensen en andere burgers. Dat gedrag is bijzonder asociaal en maatschappelijk totaal onaanvaardbaar”, besluit het parket.
3
De manier waarop Cruise zijn Scientology-lidmaatschap beleefde, was trouwens de belangrijkste reden waarom Katie bij hem wegging. Zij kon zich niet vinden in de praktijken van Scientology en had de vermeende kerk de rug toegekeerd. Dat maakte van haar meteen een ‘suppressive person’, iemand die de ware beleving van de echte Scientology-gelovige in de weg staat en waarmee sekteleden volstrekt geen contact mogen hebben. Zelfs niet als het familie is. De betekende meteen ook dat Suri haar vader niet meer te zien zou krijgen.Sekte-boegbeeld
Niet dat Tom het daar moeilijk mee had. Hij was druk bezig met films maken, maar zelfs als hij enkele weken of zelfs maanden vrij had, deed hij geen enkele moeite om contact op te nemen met zijn dochter. Hij besteedde die vrije tijd aan Scientology. Tom Cruise werd het boegbeeld van de sekte en een van de dichtste vrienden van de bijzonder omstreden en door sommigen als gevaarlijk omschreven Scientology-leider David Miscavige. Onlangs verkocht Cruise zelfs zijn villa in Los Angeles en verhuisde hij naar een nieuw domein vlakbij het operationele hoofdkwartier van Scientology in Clearwater, Florida.

Toch zou Cruise volgens met de jaren gaan beseffen dat hij serieuze steken heeft laten vallen. Hij zou nu toch contact willen met Suri en daarvoor Katie via-via benaderen. Maar staat ze daarvoor open? Misschien wel, zeggen vrienden. Enkele maanden geleden gingen Katie en Jamie Foxx (52) na zes jaar uit elkaar, en sindsdien moet Suri het stellen zonder vaderfiguur in haar leven. “Dat heeft zo’n meisje als Suri nochtans nodig”, beweert een insider. “Per slot van rekening is en blijft Tom haar papa. Het zal wellicht niet makkelijk zijn voor Suri. Ze is van Tom vervreemd. Maar hij wil voor haar opnieuw een vader zijn.”
4
Buitenland / Tom Cruise zoekt voor het eerst in jaren weer contact met zijn dochter: “Hij wil
« Laatste bericht door steven Gepost op 21 mei 2020, 22:23:25 »
Tom Cruise zoekt voor het eerst in jaren weer contact met zijn dochter: “Hij wil opnieuw een papa zijn voor Suri”CELEBRITIES Al jaren liet hij niets meer van zich horen, maar nu zou Tom Cruise (57) toch een poging ondernemen om opnieuw contact te krijgen met zijn dochter Suri (14). Of zijn ex Katie Holmes (41), de moeder van Suri, dat zal toestaan, is nog een open vraag. Dat staat te lezen in weekblad Primo.
De laatste keer dat Tom Cruise met zijn dochter werd gefotografeerd, was het meisje nog maar zeven. Dat was in september 2013 in New York en sindsdien werd Cruise nooit meer in het gezelschap van Suri gesignaleerd. Volgens vrienden van Cruises ex Katie Holmes, die in 2012 de echtscheiding aanvroeg, hebben de twee na dat weekend in de Big Apple ook geen contact meer gehad. “Omdat het een vechtscheiding werd en Katie geen zin had om toe te geven aan de grillen van Tom”, zegt een van Katies vriendinnen. “Hij had het al té bont gemaakt en bovendien wilde ze vermijden dat Tom Suri meesleurde in de waanzin van zijn zogezegde religieuze overtuiging, die onzin van de Scientology Church.”
5
Binnenland / Re: Twintiger crasht in woonwijk na achtervolging: snelheden gehaald tot 170 kilomet
« Laatste bericht door steven Gepost op 21 mei 2020, 22:19:28 »
De crash in Berlare gebeurde rond 20.30 uur deze avond. Enkele minuten daarvoor wilde de politiezone van Lokeren de bestuurder aan de kant zetten om over te gaan tot een controle na een verkeersovertreding, maar de twintiger ging hier niet op in. Hij trok op en vluchtte weg, waarna de politie meteen de achtervolging inzette. Hij haalde hierbij hallucinante snelheden van 170 kilometer per uur.

Op zijn weg negeerde hij ook verschillende rode lichten en was zijn rijgedrag uiterst gevaarlijk. Gelukkig nam hij geen andere voertuigen of slachtoffers mee tijdens de achtervolging.De jonge twintiger reed zich uiteindelijk vast in een woonwijk in Berlare. Hij crashte aan hoge snelheid tegen een boom en kwam op zijn dak terecht. Zijn voertuig raakte zwaar beschadigd en is rijp voor de schroothoop. De man zelf raakte ook gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Het is niet duidelijk of de man bekend staat bij de politie van Lokeren.
6
Binnenland / Twintiger crasht in woonwijk na achtervolging: snelheden gehaald tot 170 kilomet
« Laatste bericht door steven Gepost op 21 mei 2020, 22:18:46 »
Twintiger crasht in woonwijk na achtervolging: snelheden gehaald tot 170 kilometer per uurLOKEREN In de Broekstraat in Berlare is deze avond een jonge twintiger gecrasht met zijn Volkswagen Golf na een achtervolging die begon in Lokeren. Voor minstens vijf kilometer lang zat de politie hem achterna tot hij tegen een boom crashte en op zijn dak terecht kwam in de woonwijk. Er werden snelheden gehaald van 170 kilometer per uur.
7


8
Binnenland / Stormloop op winkels blijft eerste koopzaterdag uit : Mechelen
« Laatste bericht door steven Gepost op 16 mei 2020, 17:00:35 »
Stormloop op winkels blijft eerste koopzaterdag uit: “Mensen hebben tijd nodig”

Mechelen Sommige handelaars hadden er wel op gehoopt, maar een stormloop op de eerste zaterdag na de coronalockdown bleef uit.
Het was zeker niet op de koppen lopen in de Mechelse winkelstraten, slechts aan één winkel in de Bruul merkten we een (korte) wachtrij op. “Het was inderdaad niet super. In normale tijden was dit niet goed, maar nu is iedereen blij met wat hij heeft”, zegt Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken.
Hij verwacht niet meteen beterschap. “De mensen hebben tijd nodig. Wél goed nieuws: de klanten die kopen, kopen meteen veel. Ook de verkoop op afspraak zou goed werken”, aldus de voorzitter.
Intussen staan er overigens nadarhekken verbonden met linten in de Bruul om de wandelstroken met eenrichtingsverkeer beter af te dwingen. Begin deze week liepen bezoekers van de winkelstraat vaak kriskras door elkaar.
9
REGLEMENT / Reglement Best Friends Forever
« Laatste bericht door steven Gepost op 10 mei 2020, 22:57:57 »
*Bij binnenkomst zich netjes voorstellen in het topic "jezelf voorstellen"

*Graag wat actief meedoen, aan slapende leden hebben we niets.

*Respect hebben voor anderen hun mening. Ook al ben je het niet eens met ze.

*Niet ruzieën, geen racisme, ......., we houden hier van gezelligheid.

*Geen pornografische creaties plaatsen, deze zullen onmiddelijk verwijderd worden.

*Reclame is toegelaten voor en ander site of forum in het juiste onderwerp op het forumGelieve na het lezen een berichtje na te laten, dank
Pagina's: [1] 2 3 ... 6